Menyer

Vegetarisk och Vegan

Alla rätter är omsorgsfullt beredda med de bästa råvarorna. Vi erbjuder allt från helt veganska luncher till hela menyer och bufféer som bjuder alla som tycker om vällagad god mat från växtriket på en riktig smakupplevelse.

Varm buffé

En buffé kan innehålla många olika rätter eller teman, och vi hjälper gärna till med att ta fram en egenkomponerad buffé till just er. Vi har också flera förslag på utsökta bufféer. Saknar ni något kan vi naturligtvis ordna det.

Kall buffé

Ta gärna en titt på våra menyer och välj din favorit. Om du så önskar, kan du komponera din egen meny. Använd gärna våra menyer som inspiration och plocka ihop din personliga meny. Plock- och mingelmenyer tillhör våra mest populära bufféer. Passar perfekt för tillställningar som exempelvis öppet hus, mingel, födelsedagar eller bara en helt vanlig fest.

Konferens Catering

Vi tar hand om alla dina matbehov under konferensen. Vi kan leverera frukost, lunch, eftermiddagsfika samt middag direkt till konferenslokalen. Vi har flera paketlösningar som passar din budget och dina önskemål. Det är bara att fråga om specialkost, allergier, vegetariskt eller veganskt – vi ordnar allt. Om du har ett speciellt tema för konferensen kan vi hjälpa till att ta fram en anpassad meny.

Efterrätt

Vi kan erbjuda något gott som avslutning på måltiden.

Trerättersmeny

Du kan bygg din egna festmeny och välja ifrån dessa förrätt, varmrätt och efterrätter. Perfekt till din bröllop och även en myssigkväll hemma med vänner. Vi kan alltid hjälpa att tar hand om specialkost behövs eller allergier, bara säger. Du kan hämta eller vi kan leverera maten. Vi kan dukar fram maten på din porslin och om du har serverings personal vi kan coordinat med dem. Vi kan också göra det i buffé med våra varmhållningsutrustning.