Menyer

Varm buffé

En buffé kan innehålla många olika rätter eller teman, och vi hjälper gärna till med att ta fram en egenkomponerad buffé till just er. Vi har också flera förslag på utsökta bufféer. Saknar ni något kan vi naturligtvis ordna det.

Vegetarisk och Vegan

Alla rätter är omsorgsfullt beredda med de bästa råvarorna. Vi erbjuder allt från helt veganska luncher till hela menyer och bufféer som bjuder alla som tycker om vällagad god mat från växtriket på en riktig smakupplevelse.

Julbord

Välkommen att njuta av vårt stora klassiska julbord fyllt av härliga smak- och doftupplevelser. Varma och kalla rätter med dessert- och godisbord. Vårt kött är närproducerat från Uppland Merparten av kött rätt med gris kan ersätts till nötkött eller kyckling För vegetarianer och veganer kan vi ersätta rätter i menyerna med lämpliga ersättningar för att ge ett komplett julbord för deras kostbehov. Gluten- eller laktosfri alternativ finns ingen extra avgift.

Plock och Mingelmat

Ta gärna en titt på våra menyer och välj din favorit. Om du så önskar, kan du komponera din egen meny. Använd gärna våra menyer som inspiration och plocka ihop din personliga meny. Plock- och mingelmenyer tillhör våra mest populära bufféer. Passar perfekt för tillställningar som exempelvis öppet hus, mingel, födelsedagar eller bara en helt vanlig fest.

Konferens Catering

Vi tar hand om alla dina matbehov under konferensen. Vi kan leverera frukost, lunch, eftermiddagsfika samt middag direkt till konferenslokalen. Vi har flera paketlösningar som passar din budget och dina önskemål. Det är bara att fråga om specialkost, allergier, vegetariskt eller veganskt – vi ordnar allt. Om du har ett speciellt tema för konferensen kan vi hjälpa till att ta fram en anpassad meny.

Efterrätt

Vi kan erbjuda något gott som avslutning på måltiden.

Trerättersmeny

Du kan skapa din egen festmeny genom att välja bland flera förrätter, varmrätter och efterrätter. Vi rekommenderar en eller två rätter från varje grupp och vi kan alltid hjälpa till med specialkost eller allergianpassad kost – det är bara att säga till. Du kan hämta upp maten själv eller så levererar vi den utan leveransavgift. Om du har ett större evenemang kan vi ordna med varmhållningsutrustning och ställa fram en buffé. Om du har serveringspersonal kan vi samarbeta med dem.