Menyer

Studenten

Catering till studenten! Sjungom studentens lyckliga dag! Maj och juni är studentfesternas och studentmottagningarnas tid. Ta inga risker med maten, utan välj catering från oss till studenten. När du väljer catering från World Tree Catering får du hemlagad mat med personlig prägel och en stor portion omtanke. Vår mat tillagas enbart på de bästa råvarorna och vi tummar inte på kvaliteten. Studenten är ett perfekt tillfälle för catering.

Vegetarisk och Vegan

Alla rätter är omsorgsfullt beredda med de bästa råvarorna. Vi erbjuder allt från helt veganska luncher till hela menyer och bufféer som bjuder alla som tycker om vällagad god mat från växtriket på en riktig smakupplevelse.

Varm buffé

En buffé kan innehålla många olika rätter eller teman, och vi hjälper gärna till med att ta fram en egenkomponerad buffé till just er. Vi har också flera förslag på utsökta bufféer. Saknar ni något kan vi naturligtvis ordna det.

Kallt buffé

Ta gärna en titt på våra menyer och välj din favorit. Om du så önskar, kan du komponera din egen meny. Använd gärna våra menyer som inspiration och plocka ihop din personliga meny. Plock- och mingelmenyer tillhör våra mest populära bufféer. Passar perfekt för tillställningar som exempelvis öppet hus, mingel, födelsedagar eller bara en helt vanlig fest.

Konferens Catering

Vi tar hand om alla dina matbehov under konferensen. Vi kan leverera frukost, lunch, eftermiddagsfika samt middag direkt till konferenslokalen. Vi har flera paketlösningar som passar din budget och dina önskemål. Det är bara att fråga om specialkost, allergier, vegetariskt eller veganskt – vi ordnar allt. Om du har ett speciellt tema för konferensen kan vi hjälpa till att ta fram en anpassad meny.

Efterrätt

Vi kan erbjuda något gott som avslutning på måltiden.

Trerättersmeny

Du kan bygg din egna festmeny och välja ifrån dessa förrätt, varmrätt och efterrätter. Perfekt till din bröllop och även en myssigkväll hemma med vänner. Vi kan alltid hjälpa att tar hand om specialkost behövs eller allergier, bara säger. Du kan hämta eller vi kan leverera maten. Vi kan dukar fram maten på din porslin och om du har serverings personal vi kan coordinat med dem. Vi kan också göra det i buffé med våra varmhållningsutrustning.